ГОРЕЩИ ТЕЛЕФОНИ
КОНТАКТИ
x
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА

Телефони за информация и заявки:
0890 99 26 27

всеки ден (без събота и неделя)
от 09:30ч. до 18:00ч.
Имена*Въведете име!
Телефон*Telefon!
E-mail
Съобщение*Въведете съобщение!
Колко е 12+12*

КАК ДА ПОРЪЧАМ ОНЛАЙНПоръчването от сайта e бързо и лесно. Просто следвайте по-долу посочените стъпки. В случай, че имате някакви въпроси, моля свържете се с нас на указаните телефони и email адрес. Нашите консултанти с радост ще ви помогнат.

  • Добавете продукти в кошницата - запознайте се добре с продуктите на „Ти Ейч Миракъл” ЕООД. Характеристиките на всяко изделие са подробно описани. Преценете всички предимства и функции на продукта и ако те Ви удовлетворяват натиснете бутон „Купи сега”. Посредством това действие Вие добавяте продукта във виртуалната Ви кошница и отбелязвате съгласие с характеристиките и параметрите на продукта. Това не означава, че го купувате. В последствие Вие можете да промените количествата или да го премахнете от кошницата. Извършете същото действие и за останалите продукти, които желаете да закупите.
  • Прегледайте Вашата виртуална кошница в горния десен ъгъл, на Вашия екран се визуализира картинка на кошница. Щракнете с курсора върху нея. Това действие ще Ви отведе във Вашата кошница. Тук можете да видите всички продукти, които сте добавили. Посредством бутона за изтриване, Вие можете да премахнете даден продукт от нея. В кошницата можете също да промените количеството на съответния продукт, който желаете. По подразбиране количеството е единица.
  • Потвърдете продуктите от Вашата кошница – след като сте добавили всички продукти, които желаете, е необходимо да потвърдите, че наистина искате да закупите тези продукти. За да потвърдите Вашата кошница, е необходимо да натиснете бутон „Следваща стъпка””. С това действие Вие се съгласявате с продуктите, които са описани в кошницата, както и с тяхното количество.
  • Въведете Вашите данни – Моля попълнете всички задължителни данни, които са ни необходими, за да подготвим и доставим Вашата поръчка. В случай, че желаете да Ви бъде издадена фактура, попълнете изискваната информация. Следващото важно нещо, което трябва да отбележите е„начина на плащане“ и да отбележите, че сте съгласни с Общите условия на сайта. Натиснете бутон „Следваща стъпка”.
  • Направете Вашата поръчка – а да подадете поръчка към „Ти Ейч Миракъл” ЕООД, е необходимо да натиснете бутон „Потвърди”.С това действие Вие ни изпращате Вашата поръчка и подписвате договор за доставка, от който произтичат отговорностите на страните.
В знак, че Вашата поръчка е приета, Вие ще получите съобщение на указаната от Вас електронна поща.